Direct contact 

U kunt ons bellen op:
+31 (0)53 573 73 73

 Meer 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

codex – exclusiv für echte Fliesenleger 

Totaalaanbieder voor tegellijmsystemen: alles onder één dak

Als toonaangevende leverancier van vloersystemen levert Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro) met de merken UZIN, Pallmann, WOLFF, Arturo en codex een compleet assortiment voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloerbedekking, parket, tegels en natuursteen.

Sinds 2004 is Uzin Utz Nederland een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Group; net als Unipro toonaangevend in de vloerenbranche. Uzin Utz Nederland denkt al bijna 60 jaar vooral vooruit. Wat zal de markt de komende jaren vragen? Hoe kunnen we onze processen en materialen nog verder verduurzamen? Hoe kunnen we u nog beter ondersteunen zodat ook u kunt meegroeien met de markt en maatschappelijke ontwikkelingen. 

Met het merk codex is al meer dan 30 jaar succes geboekt in het ontwikkelen van emissie-arme producten voor een gezonde leef- en werkomgeving. Onder het milieulabel “Ecotec”, worden kwaliteitsproducten geleverd, systemen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met codex onderscheidt u zich met een degelijk Duits product in een markt waar gezondheid steeds belangrijker wordt.

Naast onze eersteklas producten, kunt u voor technisch advies een beroep doen op de kennis en knowhow van de deskundigen van Unipro en codex.

Kortom, codex, een totaalaanbieder, exclusief voor de echte tegelzetter