Direct contact 

U kunt ons bellen op:
+31 (0)53 573 73 73

 Meer 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

Haaksbergen, NL, 26.03.2020 - Corona - informatie voor klanten

In deze tijden van Corona is uw gezondheid en die van uw naasten uw eerste prioriteit. Met dit bericht hopen wij u de geruststelling te geven dat wij er alles aan doen om onze levering en service op het niveau te houden dat u van ons gewend bent.

Voorraad & Grondstoffen
Op dit moment hebben wij bij Uzin Utz Nederland gelukkig geen besmettingsgevallen. Wij hebben alle maatregelen getroffen om te voorkomen dat het virus zich verder verspreidt en dat onze medewerkers ziek worden.

Leveringen
Onze leveringen worden uitgevoerd zoals u van ons gewend bent. Om de gezondheid van uw medewerkers en onze chauffeurs te bewaken, vragen wij u bij aflevering de instructies van de chauffeur te volgen. Heeft uw vragen over uw levering? Wij zijn van 07.30 uur tot 17.30 uur gegarandeerd bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 053-5737373 of via verkoop@uzin-utz.com

Bereikbaarheid & Technisch advies
Onze Technisch Commercieel Adviseurs en Verkoop Binnendienst zijn optimaal bereikbaar en blijven graag met u in contact.

Samen staan we sterk
U kunt op ons rekenen! Uiteraard voor technisch advies, onze producten of leveringen. Maar ook als het gaat om onze gezamenlijke toekomst. We komen hier samen doorheen!