Direct contact 

U kunt ons bellen op:
+31 (0)53 573 73 73

 Meer 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Over codex

Welkom bij codex. Samen met u gaan wij iedere tegeluitdaging aan! Waar de verwerker zorgt voor vakmanschap in tegelwerk, biedt codex een compleet assortiment tegellijmsystemen en uitstekende technische kennis, evenals praktische ondersteuning op het werk. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, dat jarenlang mooi én functioneel blijft.

Het assortiment bestaat uit producten voor de ondergrondvoorbereiding tot het verlijmen en kitten van tegels en natuursteen. Gecombineerd met jarenlange ervaring en technische knowhow heeft codex als onderdeel van de Duitse Uzin Group alles in huis om klanten de optimale oplossing te bieden.

Over Uzin Utz Nederland

Uzin Utz Nederland is een dochteronderneming van de Duitse Uzin Utz Group. Naast codex levert Uzin Utz Nederland met de merken Uzin, Wolff, Arturo en Pallmann alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Bijna 60 jaar geleden begon Uzin Utz Nederland met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren. Uzin Utz Nederland maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie, de Uzin Utz Group uit Duitsland; een familiebedrijf waar "Grundlichkeit"​ en een warme, persoonlijke bedrijfscultuur centraal staan. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in ons assortiment en in onze verpakkingen. Daarnaast hebben wij bij de bouw van ons bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door ons worden verkocht, geproduceerd in de "groenste"​ fabriek van Nederland.